Published On: vin, Iul 25th, 2014

“Eroul de la Neptun”. Mardale Cornel ajunsese de 30 de minute pe plaja. A vrut sa salveze doua vieti, dar a murit!

Share This
Tags

leonard inecatMardale Cornel Leonard, in varsta de 45 de ani, se afla in prima zi de concediu la malul marii, impreuna cu alte 3 familii din Braila, cand, dupa jumatate de ora de cand ajunsese pe plaja, a murit inecat, sub ochii sotiei si fetitei. Cornel a vrut sa salveze din valuri alte doua persoane.

Joi, in jurul orei 14.00, dupa o partida de remi cu prietenii, braileanul a vazut cum, in larg, un turist incerca sa salveze de la inec o femeie, si fara sa stea pe ganduri s-a aruncat in marea agitata, sarindu-le in ajutor. Un prieten al barbatului a precizat pentru Infobraila ca steagul rosu nu era arborat pe plaja.

Dupa ce ceilalti doi turisti au reusit sa ajunga la mal, braileanul, care lucra la o agentie de pariuri sportive din Braila, a fost tras in larg de curenti, sotia si fiica acestuia privind siderate cum acesta se lupta cu valurile marii.

"A vrut sa ii salveze pe cei doi, ei au ajuns la mal, dar Cornel a fost luat de un val foarte mare si dus in larg. Dupa 2-3 minute l-am vazut cum plutea, pe burta, cu capul in apa. A fost un erou, a intrat imediat in apa cand a vazut ca cei doi aveau nevoie de ajutor", a declarat pentru Infobraila, Marius, un prieten al decedatului, martor la tragedie.

Salvamarii au reusit sa recupereze trupul "eroului de la Neptun" cu ajutorul unui sky-jet, aducandu-l pe plaja, unde medicii au incercat, in zadar, sa il resusciteze timp de 50 de minute

"Barbatul a fost resuscitat timp de 50 de minute, insa fara a raspunde la manevrele de resuscitare. A fost gasit cianotic, pielea devenise albastru-vinetie in urma oxigenarii insuficiente a sangelui", a declarat pentru Infobraila, Rodica Florea, asistent-sef Serviciul de Ambulanta Judetean Constanta..

Trupul neinsufletit a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei. Cercetarile sunt continuate de politistii din Neptun, urmand sa fie stabilite imprejurarile exacte in care tragedia a avut loc. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-