Published On: mar, Iul 1st, 2014

EA este noua sefa a “Sportului si Tineretului” brailean. “Blonda de la Sport” via Dorin Petrea-deputat UNPR

Share This
Tags

Alina gogorita3Alina GogoritaDirectia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila are de astazi un nou director, in persoana Alinei Angelica Gogorita, o braileanca in varsta de 37 de ani. Gogorita a lucrat ca sef serviciu in Ministerul Tineretului si Sportului dar si in Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale. Concursul pentru ocuparea functiei a avut loc in data de 16 iunie 2014.

Conform unor surse din mediul politic, frumoasa braileanca a fost sustinuta activ de deputatul UNPR, Dorin Petrea, in obtinerea functiei de director al DJST Braila. Contactat telefonic de Infobraila, Petrea a recunoscut ca o cunoaste pe Alina Gogorita, insa a negat ca a sprijinit-o in sensul obtinerii functiei.

Din octombrie 2013, cand seful DJST Braila, liberalul Eduard Puiu, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual, uz de fals, dare si luare de mita, postul a fost declarat vacant, interimatul fiind asigurat de Nicusor Hagiu, director adjunct al institutiei. 

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

Comentarii

comentariu

About the Author

-