Published On: mar, Iul 29th, 2014

Doua amicale pe Municipal pentru CF Braila

Share This
Tags

CF Braila netCF Braila se afla in cantonament centralizat pana pe 2 august, urmand ca dupa aceasta pregatire sa dispute trei meciuri amicale.

Conducerea clubului brailean a incheiat negocierile cu ghanezul Francis Agbleta iar atacantul este oficial jucatorul gruparii brailene. Si-au prelungit contractele mai multi fotbalisti insa CF Braila i-a pierdut pe Robert Neagoe care a ales sa plece la Farul Constanta si pe Cosmin Necoara care in acest moment ale oferte de la mai multe cluburi din tara.

Sambata, 2 august, dupa ce se incheie oficial cantonamentul centralizat, CF Braila va disputa un amical pe Stadionul Municipal in compania celor de la Metalosport Galati, partida care va incepe la orele 11.00.

Saptamana viitoare, elevii lui Alin Panzaru vor juca o dubla cu cei de la Gloria Buzau, miercuri, 6 august pe Municipal iar sambata vor face deplasarea la Buzau.

In toata aceasta perioada de pregatire, antrenorul Alin Panzaru a pus accentul atat pe pregatirea fizica cat si pe cea tehnico tactica.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-