Published On: lun, Iul 14th, 2014

Doi dintre evadatii de la Tichilesti, prinsi dupa 14 zile

Share This
Tags

Detinut 1La fix doua saptamani dupa ce trei detinuti minori au evadat de la o ferma zootehnica din vecinatatea Penitenciarului Tichilesti, politistii braileni au reusit sa il prinda doar pe unul dintre fugari, un altul fiind prins de niste ciobani pe un camp dintre localitatile Ramnicelu si Gemenele. 

Adam Andrei Constantin si Costin Petru Alexandru, ambii de 17 ani, au fost adusi de politisti la Penitenciarul Tichilesti.

detinuti-prinsi

Luni dimineata, doi ciobani i-au vazut pe cei trei detinuti in timp ce incercau sa se ascunda intr-un lan de floarea-soarelui, moment in care, tarandu-se prin lan, au incercat sa ajunga langa evadati, pentru a nu fi vazuti. Satenii au reusit sa il imobilizeze pe unul dintre minori, ceilalti doi facandu-se nevazuti.

Alertati de ciobani, la fata locului au ajuns si oamenii legii, care dupa ce au periat zona unde fusesera vazuti detinutii, au reusit sa il prinda pe un alt fugar. Cel de-al treilea, Cantaragiu Bogdan Iulian, de 16 ani, a fost de negasit.

cantaragiu -detinutCei trei detinuti de la Penitenciarul Tichilesti, care ispaseau pedepse de pana in 3 ani de inchisoare, au evadat, marti, 1 iulie, in jurul orei 11.00, de la un punct de lucru situat in imediata apropiere a inchisorii. Minorii care se aflau intr-o gospodarie zootehnica au profitat de un moment de neatentie al paznicilor si s-au facut nevazuti.

Cei trei minori desfasurau, alaturi de alti detinuti, activitati de gradinarit in cadrul unui program educativ al Penitenciarului Tichilesti.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-