Published On: vin, Iul 25th, 2014

Disparitie misterioasa: Concubina si fiica de doar 3 ani a unui barbat din Silistea sunt de negasit, de 5 zile!

Share This
Tags

Baciu GeaninaDisparitie misterioasa. Dragu Neculai, in varsta de 41 de ani, din comuna braileana Silistea, a reclamat la Politie faptul ca la inceputul saptamanii, mai precis pe data de 21 iulie, concubina acestuia si fiica de doar trei ani au plecat voluntar de la locuinta fratelui femeii, din municipiul Braila.

Luni, 21 iulie, in jurul orei 08.00, Dragu Neculai, insotit de Baciu Geanina, de 21 de ani, originara din judetul Vaslui, si de fiica acestora, Miruna Alexandra, au plecat din Silistea pentru a-l vizita pe fratele femeii.

Barbatul a parasit pentru cateva zeci de minute casa "cumnatului" sau, iar la intoarcere nu si-a mai gasit partenera de viata si nici copilul. Inca nu se cunosc care au fost declaratiile fratelui femeii referitoare la modul in care Baciu Geanina si fiica sa au parasit locuinta.

Tanara nu sufera de afectiuni psihice si nici nu avea, la data disparitiei, asupra sa cartea de identitate, ci doar un telefon mobil, care este inchis.

Politistii braileni au solicitat pentru cele doua disparute urmarirea la nivel national, efectuand activitati de cautare si depistare a lor.

Semnalmente Baciu Geanina: inaltime 170 cm, par saten, lung peste umeri, ochi caprui, iar ca semn particular prezinta un tatuaj (trandafir) pe umarul stang. La data disparitiei era imbracata cu tricou alb, cu maneci scurte, pantaloni negri si incaltata cu balerini din plastic transparent.

Semnalmente Dragu Miruna Alexandra: inaltime circa 100 cm, par negru, lung peste umeri, ochi caprui, fara semne particulare. Era imbracata cu rochita portocalie si incaltata cu sandale albe.

Persoanele care pot sa ofere informatii cu privire la locul in care se afla cele doua disparute sunt rugate sa apeleze Numarul Unic de Urgenta 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-