Published On: vin, Iul 18th, 2014

Diacomatu reloaded: “Tentativa de interlop, spera sa castige Primaria Sectorului 1. Il cauta tiganii pentru banii promisi in campanie”

Share This
Tags

Diacomatu si UdreaMotto "A venit la Braila a venit cu multi, multi bani, au fost sifonati bani multi de la  Fondul Proprietatea , unde activa ca inalt functionar al guvernului Boc , acolo e cheia si succesul sau, Udrea nu se combina cu oricine. Nu stii sa furi, nu te califici in anturaj."

Sergiu Ionut Diacomatu – Un escroc , tentativa de interlop, organizator de party-uri al Elenei Udrea, injectat in aorta principala a PNL Sector 1. Blat cu Ioana Costescu care a prefarat sa ramana "liberala" dupa ce a stat ca o capusa in ceafa lui Chiliman atatia ani si i-a umflat poturile de peste tot , Sergiu Ionut Diacomatu a fost transferat de la Braila ( Diana Tusa stie mai multe, au fost colegi de judet ), in inima Bucurestilor. O miscare care a pus pe jar spiritele dar daca ordinul de la Atanasiu , e ordin, prostimea merge mai departe cu "fuziunile" pina n-or mai ramane nici fulgii din PNL . acum incep sa-mi explic de ce BMW-ul 6 al tradatorului Atanasiu era parcat mereu in zona sediului PMP din Bucurestii Noi. Credeam ca omul merge la frizer si cand colo, el combina aliante cu basistii mult inaintea alegerilor europarlamentare. Sergiu Diacomatu spera sa castige primaria sectorului 1. Cel putin asa se lauda , bazandu-se pe promisiunile fostei aghiotante a lui Andrei Chiliman si apropiatilor ei "taranisti " : " Ti-l pun pe Chiliman pe tava, am 2 volume de dosare cu el , nu trebuie decat sa le duci la DNA si primaria e a ta ". Pina la investire , Diacomatu are de rezolvat multe probleme de conduita personala si profesionala. Campania pe banii altora e prajitura, mai ales cand le promiti luna de pe cer  pentru sute de mii de euro .  Cele mai fierbinti sunt tepele pe care le-a tras tiganilor din sectorul 1, banul promis pentru voturile comunitatii dar pe care a uitat sa-i achite dupa. Il cauta tiganii disperati si nu stiu cum o va scoate la mal, Relatiile sale cu lumea interlopa, nu-l vor absolvi de stabor, nici Tampafoi, nici Randunica nu vor pune curul pentru el cand s-o declansa revolutia minoritatilor . Poate-l scapa Udrea, de frica a nu se sparga in ancheta, despre combinatiile cu terenuri si spalatoria de bani comise impreuna cu cumatrul sau , proprietarul blocului cu 10 etaje de langa stadionul Dinamo. Cum care? Cel cu fast Food-ul din Dorobanti … Sa-i uram succesuri noului presedinte interimar, PNL Sect 1. Un fief liberal de 70% , prabusit in mocirla tradarii si a impotentei liderilor…Dupa fuziunea  PNL cu PDL, asteptam cu interes rocada Iohannis/ Basescu.

Sursa: Marius Mina

Comentarii

comentariu

About the Author

-