Published On: Soare, Iul 27th, 2014

„De la teorie la practica”, un nou proiect european realizat in parteneriat cu doua licee brailene

Share This
Tags

proiect CID„DE LA TEORIE LA PRACTICA” POSDRU 161/2.1/G/133595

Asociatia „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila, in parteneriat cu Liceul Tehnologic „Nicolae Oncescu” Ianca si Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” Braila, implementeaza proiectul „DE LA TEORIE LA PRACTICA” incepand cu data de 29.04.2014.

"Avem placerea de a va anunta organizarea conferintei de lansare a proiectului, ce va avea loc luni, 28 iulie 2014, incepand cu ora 11.00 la sediul Asociatiei „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila, Vila Lacramioara, Aleea Centrala, Statiunea Lacu-Sarat, judetul Braila.

Proiectul se deruleaza pe o perioada de 18 luni si este confinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 2 – „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul Major de Interventie 2.1 – „Tranzitia de la scoala la viata activa”.

La Conferinta de lansare a proiectului vor participa reprezentanti ai institutiilor publice, serviciilor publice deconcentrate, agenti economici, dar si elevi ai celor doua institutii de invatamant partenere.

In cadrul conferintei, ne propunem promovarea obiectivelor, rezultatelor si a indicatorilor proiectului".

Comentarii

comentariu

About the Author

-