Published On: joi, Iul 3rd, 2014

Copiii braileni au descoperit ce inseamna kaiac-canoe. Antrenament cu public la Baza Nautica a CSM

kaiac-canoe1Miercuri 2 iulie, de la orele 9.00 la Baza Nautica a CSM, pe Faleza Braila in apropiere de baza nautica Braicar, a avut loc actiunea "Spirit Olimpic pentru o Dunare Vie". Organizatorii au incearcat sa promoveze si sa faca mai bine cunoscute brailenilor sporturile olimpice desfasurate la Braila.

Evenimentul a avut loc cu prilejul Zilei Dunarii (29 iunie) si a fost organizat de  Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila in parteneriat cu Academia Olimpica Romana – filiala Braila si Clubul Sportiv Municipal Braila sub denumirea "Spirit Olimpic pentru o Dunare Vie".

kaiac-canoe3"Spirit Olimpic pentru o Dunare Vie" a constat intr-un antrenament deschis al sectiei de Kaiac-Canoe din cadrul CSM Braila la care a avut acces si publicul brailean de toate varstele.

La eveniment au luat parte peste 60 de copii iar acestia au putut cunoaste ambarcatiunile sportive, dar au si participat la aplicatii si demonstratii ale sportivilor din aceasta sectie iar cei tineri au putut afla cum pot practica acest sport traditional al Brailei.

Au fost prezenti si copii asistati social pentru care sportul ar putea deveni o frumoasa alternativa de viata si de cariera.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-