Published On: Soare, Iul 20th, 2014

Contabil-sef IPJ Braila, limbaj de mahala: Informatia cu Vizitiu parvine de la scursuri care nu au ce sa mai caute in Politie

Share This
Tags

NedelcuArticolul "Vizitiu a pagubit IPJ Braila cu peste 1 miliard de lei, dar prietenii politici il apara de ancheta", publicat in data de 16 iulie, a starnit valuri in cadrul Politiei Braila. Contabilul-sef al institutiei, Nedelcu Gabriela, a precizat, in cadrul unui comentariu postat pe site-ul Infobraila, ca "tot articolul este o minciuna".

Platita din bani publici, Nedelcu, care a obtinut in anul 2013 venituri de peste jumatate de miliard, a folosit un limbaj de mahala, acuzandu-i pe alti politisti ca ar fi furnizat informatia conform careia Vizitiu a dispus plata integrala a unor drepturi salariale, in valoare de 374.000 RON, desi legea precizeaza ca plata trebuia facuta in transe, pe durata a 5 ani. Contabilul-sef al IPJ a facut aprecierile mentionate printr-un comentariu postat in data de 17 iulie, in jurul orei 14.00, deci in timpul programului.

"Tot articolul este o minciuna! Grav este ca "informatia" parvine, probabil, de la niste scursuri care nu au ce sa mai caute in Politia Romana!", a scris Nedelcu in comentariu.

Infobraila face precizarea ca articolul "Vizitiu a pagubit IPJ Braila cu peste 1 miliard de lei, dar prietenii politici il apara de ancheta" a fost realizat in urma unei temeince anchete jurnalistice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-