Published On: mar, Iul 29th, 2014

Cinci braileni cercetati pentru infractiuni cu violenta si sechestrare. O victima a fost gasita in incinta unei foste fabrici

Share This
Tags

Barbat arestatPolitisti din cadrul I.P.J. Braila-Serviciul de Investigatii Criminale au desfasurat cercetari si au depistat cinci braileni, banuiti de comiterea mai multor infractiuni cu violenta, pe care i-au condus la sediul inspectoratului, pentru a fi audiati.

Cei in cauza se numesc V.Marian in varsta de 25 de ani, P.Nicusor de 27 de ani si fratii B.Marin de 31 de ani, B.Ion de 29 de ani si B.Sandel de 27 de ani, toti domiciliati in municipiul Braila. 

Infractiunile savarsite de acestia au fost probate in urma sesizarilor facute la Politie de catre persoanele vatamate.

Astfel, la data de 7 iulie, la ora 1:55, N.Marian in varsta de 43 de ani, brailean, a sesizat, prin Serviciul Unic de Urgenta 112, faptul ca, in timp ce se afla impreuna cu fratele sau, N.Cornel in varsta de 48 de ani, pe strada Azurului, din municipiu, au fost agresati de B.Ion si de alte persoane.

In ziua de 7 iulie, C.Ionut in varsta de 22 de ani, din municipiu, a sesizat politistilor faptul ca, in seara de 6 iulie, la orele 20:30, a fost agresat in incinta unui cafe-bar, situat pe Aleea Cocorilor, de catre V.Marian si B.Marin, fiind si lipsit de libertate. Ulterior, primul a amenintat telefonic partea vatamata.

Din cercetarile judiciaristilor s-a concluzionat ca, in seara de 6 iulie, in timp ce victima de 22 de ani se deplasa pe Aleea Cocorilor, agresorul de 25 de ani l-a luat cu forta si l-a condus in interiorul unui local din zona, unde a fost lovit de braileanul de 31 de ani.

De asemenea, in urma anchetei s-a mai probat ca, in noaptea de 6 spre 7 iulie, N.Cornel si fratele lui au mers la locuinta lui B.Marin, pentru a participa la o petrecere, unde fusesera invitati de o alta persoana. Ajunsi aici, cei doi au fost loviti de mai multe persoane, identificate ulterior ca fiind cei cinci tineri mentionati. S-a stabilit ca agresiunea a fost comisa in mai multe randuri si s-a finalizat cu lipsirea de libertate a lui N.Cornel, care a fost gasit, ulterior, in incinta unei foste fabrici aflate in vecinatatea locuintei respective.

Ieri, 28 iulie, in baza mandatelor emise de instanta, politistii de investigatii criminale au efectuat o perchezitie la locuinta celor trei frati, ocazie cu care au gasit si ridicat in vederea continuarii cercetarilor mai multe bunuri care fac obiectul acestor dosare penale aflate in lucru.

In continuare, fata de cele cinci persoane s-a dispus urmarirea penala pentru savarsirea urmatoarelor infractiuni de lovire sau alte violente, lipsire de libertate in mod ilegal si amenintare, pentru V.Marian si de lovire sau alte violente si lipsire de libertate in mod ilegal, pentru B.Marin, B.Ion, B.Sandel si P.Nicusor.

Impotriva a doi dintre suspecti, anume V.Marian si B.Marin, s-a luat masura retinerii pe baza de ordonanta pe o perioada de 24 de ore, fiind introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila, iar astazi vor fi  prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-