Published On: mar, Iul 1st, 2014

CF Braila se reuneste pe 7 iulie dar fara mai multi jucatori. Campionatul Ligii a II-a debuteaza in 30 august

CF Braila netComitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a decis cu unanimitate de voturi in sedinta de sambata ca sezonul 2014-2015 al Ligii a II-a sa inceapa la 30 august, odata cu meciurile din Liga a III-a, informeaza site-ul oficial al FRF.

Antrenorul Alin Panzaru striga adunarea pe 7 iulie, atunci cand urmeaza sa aiba loc prima reunire a echipei CF Braila. Dupa ce gruparea de pe Municipal l-a pierdut pe mijlocasul Costel Rosu, echipa patronata de Florin Carligea risca sa mai piarda si alti jucatori.

Campeanu, Rosu, Spiridon, Claudiu Ionescu, Comanescu si Mitrea sunt la sfarsit de contract cu CF Braila iar acestia se pare ca nu vor accepta conditiile salariale pe care le ofera clubul.

Membrii C.Ex. au aprobat cu unanimitate de voturi ca in sezonul competitional 2014-2015 echipele participante in Liga a II-a sa aiba in teren pe toata durata jocului cate doi jucatori sub 21 de ani si, din editia 2015-2016, cate 2 jucatori sub 19 ani.

CF Braila a reusit sa se salveze de la retrogradare dar se pare ca urmeaza o vara fierbinte, deoarece multi jucatori accepta conditiile salariale pe care le ofera clubul iar pe langa cei care sunt la final de contract sunt si alti jucatori care nu mai doresc sa continue la CF Braila.

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-