Published On: mar, Iul 8th, 2014

CF Braila a pierdut 2 jucatori. Ionescu pe lista de achizitii a celor de la Rapid Suceava. Ignat a parasit si el echipa braileana

claudiu ionescuMijlocasul ofensiv Claudiu Ionescu paraseste CF Braila, neacceptand conditiile salariale ale conducerii. Nascut la Buzau pe 20 martie 1983, Claudiu Ionescu a ajuns la numai 14 ani la Rapid Bucuresti si a fost apoi campion national de juniori cu gruparea giulesteana. Buzoianul a ajuns in iarna la CF Braila iasa din cauza problemelor financiare pe care le are clubul acesta a decis sa pareseasca echipa de pe Municipal.

Din primele precizari se pare ca mijlocasul Claudiu Ionescu este la un pas de a se intelege cu cei de la Rapid Suceava.

Presedintele-executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan, a precizat ca pe lista de achizitii a clubului sucevean se afla mijlocasul Claudiu Ionescu de la formatia CF Braila, un atacant brazilean in varsta de 21 de ani dar si Florin Burcea, un mijlocas central in varsta de 22 de de la Dinamo Bucuresti.

“Sper sa ne intelegem cu toti trei. Sunt jucatori cu experienta. Daca ajung la noi, mai avem nevoie de doi mijlocasi centrali, iar in mare parte sunt acoperiti pe toate posturile”, a declarat antrenorul celor de la Rapid Suceava pentru presa locala.

La sfarsitul acestei saptamanii fotbalistii de la Rapid Suceava vor relua pregatirle in vederea sezonului competitional 2014-2015.

CF Braila netDan Ignat nu s-a prezentat nici el la primul antrenament al celor de la CF Braila, el fiind la final de contract cu echipa condusa de Alin Panzaru. Acesta nu a mai dorit prelungurea contractului, parasind echipa CF Braila. De asemenea nici nigerianul Emmanuel Ndigwe nu s-a prezentat la adunarea echipei brailene, cu toate ca el este inca sunt contract cu CF Braila.

La prima reuniune a celor de la CF Braila au fost prezenți Leu, Mitrea, Comanescu –Laurențiu Petean, Bogdan Spataru, Catalin Stanciulescu, Alexandru Ilie, Daniel Cazan, Gicu Iordache, Alin Radu, Daniel Cazan, Marius Dima, Robert Neagoe, Babatie, Sabin Stangaciu sau Vlad Omer. Au lipsit motivat Cosmin Necoara si Laurențiu Ivan.

Comentarii

comentariu

About the Author

-