Published On: Soare, Iul 20th, 2014

Cazul braileanului care a gasit in locul casei din Vadeni un lan de porumb a ajuns in Daily Mail

Share This
Tags

Cazul braileanului, stabilit in Bucuresti, care a gasit in locul casei de vacanta pe care o detinea in comuna Vadeni un lan de porumb a ajuns in presa britanica. Cotidianul Daily Mail prezinta povestea barbatului intr-un articol cu titlul: 'My entire house has been stolen': Romanian arrived at his holiday home to find it had disappeared and a field of corn had been planted in its place.

Intamplare aproape ireala in localitatea Vadeni din judetul Braila. Un brailean stabilit in Bucuresti, care nu si-a mai vizitat casa de la tara de mai bine de doi ani de zile, a avut un soc atunci cand a vazut ca in locul acesteia se afla un lan de porumb.

casa vadeni 3

Barbatul a crezut initial ca a gresit localitatea, insa cand si-a dat seama ca in acel loc se afla casa, a sunat la Politie si a reclamat "furtul" imobilului. Proprietarul crede ca dupa ce localnicul care avea grija de casa a incetat din viata, alti vecini au spart casa si practic au facut-o sa dispara bucata cu bucata. Nici fantana din curte sau gardul de lemn nu au fost de gasit, in mijlocul lanului de porumb braileanul identificand doar fundatia casei.

Echipajul de politie, sosit la fata locului, a inregistrat plangerea barbatului si a deschis dosar penal pentru furt, urmand ca cercetarile sa fie continuate pentru stabilirea faptasilor.

casa vadeni2"Un vecin care a murit avea grija de casa si se ducea din cand in cand pe acolo. Pana acum doi ani mergeam in fiecare an, insa am avut alte probleme si nu am mai trecut pe acolo. Vecinii sau cineva din sat ca nu avea altcineva cine au spart casa, au carat tot si dupa aia s-au gandit ca le trebuie si fierul din pereti. Pana si fantana au distrus-o. De gard nu mai zic, ca m-am invartit vreo 20 de minute pe acolo pana mi-am dat seama. Credeam ca am gresit satul", a declarat barbatul.

Proprietarul nu este suparat pe cei care l-au facut sa ramana fara casa de la tara, afirmand ca "fura si ei ce pot, cum pot, ca sa manance": "Adevarul e ca cei de acolo n-au ce munci de 25 de ani. Nu sunt suparat pe ei".

Comentarii

comentariu

About the Author

-