Published On: Soare, Iul 6th, 2014

Caravana “Mingea e la voi” a ajuns si la Braila. Belodedici si Vladoiu sustin juniorii braileni

Juniori cf brailaFederatia Romana de Fotbal a dat startul pe 28 mai la campania "Mingea e a voi". Aceasta campanie are ca scop principal dezvoltarea fotbalului juvenil dand ocazia echipelor de juniori sa isi desfasoare activitatile sportive in conditii cat mai bune.

Sambata, 5 iulie,caravana a ajuns si la Braila alaturi de Ciprian Paraschiv, director pentru dezvoltare fotbalistica, si fostii internationali Miodrag Belodedici si Ion Vladoiu. Pe langa cluburile afiliate la FRF, mai primesc mingi si echipele de juniori inscrise in

campionate organizate de FRF.

Sosirea oficialilor FRF a adunat la Stadionul Municipal, zeci de copii ai clubului de juniori CF Braila, care s-au bucurat de cadourile primite, constand in 30 de mingi Jako, model cu care s-a jucat si in liga secunda din Anglia si Germania. La eveniment, din partea clubului CF Braila au fost prezenti Valentin Avramescu – presedinte C.A.; Vasile Popa – vice-presedintele CF Braila; Cristi Rusu – directorul sportiv CF Braila; antrenorii Catalin Teodor si Adrian Petrache de la Centrul de Copii si Juniori CF Braila si presedintele AJF Braila – Laurentiu Vargatu.

Caravana FRF va oferi, in total, 15.000 de mingi juniorilor din intreaga tara, mingi care vor ajunge, in etape, la echipele de copii si juniori ale membrilor afiliati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-