Published On: vin, Iul 18th, 2014

Cantonament la Fundata si 4 turnee de pregatire pentru HC Dunarea. Rusoaicele, un an de zile la Braila

hc dunarea brailaSezonul 2014-2015 se anunta a fi unul puternic pe semicerc. Mai multe echipe din Romania s-au intarit, aducand jucatoare din afara tarii si tot mai multe grupari ataca in acest sezon podiumul sau chiar marea cupa.

HC Dunarea Braila a intrat deja la pregatire pentru noul sezon competitional.

Moldovan si compania au facut antrenamente pe stadion, urmand ca inainte de inceperea campionatului sa joace mai multe partide amicale.

Elevele Alexandrinei Soare vor pleca intr-un cantonament montan in perioada 23 iulie -1 august, la Fundata, acolo unde fetele se vor axa pe forta, antrenamente dar si jocuri pe iarba.

In perioada 8-9 august HC Dunarea Braila va participa la un turneu amical la Ploiesti acolo unde va mai fi prezenta si echipa HCM Ramnicu Valcea.

Pe 15 august gruparea antrenata de Alexandrina Soare va avea un meci amical in capitala, cu noua echipa a CSM-ului, care in acesta vara s-a intarit puternic, fiind una dintre pretendentele la medaliile de aur.

Dupa meciul de la Bucuresti, HC Dunarea va merge la Valcea acolo unde in perioada 16-17 august va participa la un alt turneu de pregatire.

Ultimul turneu de pregatire va fi in Germania, acolo unde HC Dunarea a fost invitata sa participe in perioada 22-24 august la Sparkassen Ladies-Cup Schmelz, alaturi de echipele Bayer Leverkusen, Thüringer HC, Metz Handball, OGC Nice si Byasen Trondheim. In cazul in care nu vor putea participa la turneul din Germania, conducerea Dunarii Braila va organiza in periaoda 21-25 august, un turneu de pregatire in Polivalenta, unde probabil vor participa HCM Roman si CSM Ploiesti.

Rusoaicele Boldyreva si Ganichkina, un an la Braila 

Anastasia_BoldyrevaConducerea Dunarii Braila a reusit transferul centrului Anastasia Boldyreva si a interului Yuliya Ganichkina, acestea semnand pe un sezon cu echipa condusa de Alexandrina Soare.

"Cele doua rusoaice au semnat cu noi pe un an de zile, cu posibilitate de prelungire pe inca un an. Mai avem de perfectat inca un transfer, pe care il vom finaliza in viitorul apropiat. In ceea ce o priveste pe Tomuleanu, acesta se antreneaza cu fetele dar este la recuperare. Atunci cand vom primi OK-ul din partea medicilor vom discuta si cu ea o eventuala colaborare", a declarat directorul clubului brailean, Gheorghe Stefan.

In cazul in care nu se va organiza turneul de la Braila, suporterii vor putea vedea echipa la joc abia in 31 august atunci cand HC Dunarea va debuta in noul sezon competitional in campania nou promovatei Muresul Tg. Mures.

Comentarii

comentariu

About the Author

-