Published On: joi, iul. 3rd, 2014

Canoistii braileni, pe podium la Cupa Deltei

kaiac-canoe1Weekend-ul trecut, la Somova, in Tulcea a avut loc competitia traditionala la kaiac-canoe, Cupa "Deltei". La eveniment au patricipat patru cluburi din tara, CSM Danudius Tulcea, CSS Tucea, CSS Galati dar si CSM Braila.

Brailenii au urcat pe podium la aceasta competitie, aceasta fiind o repetitie buna inaintea nationalelor rezervate juniorilor.

La juniori II, canoe simplu pe o distanta de 500 m Mihai Parvu de la CSM Braila s-a clasat pe locul II.

George Viliman, a urcat pe prima treapta a podiumului la proba de canoe simplu, 500 m, juniori III iar colegul sau de club, Alexandru Batranu a terminat si el pe primul loc la kaiac 1 –  500 m, juniori II.

Bianca Tenia a terminat pe locul 2 proba de kaiac 1- 500 m la juniori III iar Ciprian Sarbu si Cristina Ene au ocupat acelasi loc la proba de Kaiac dublu, 500 m, juniori III.

Brailenii Manuel Stamu si Ciprian Sarbu au obtinut locul II respectiv III la proba de kaiac simplu 5000 m , juniori III. La finalul concursului echipele formate din Mihai Ivanov – Alexandru Botoroga si Robert Calaver-Dragos Voicila au ocupat locul III la probele de canoe 2 -500m juniori II respectiv kaiac 2- 500 m juniori III.

Acesta a fost penultima repetitie pentru sportivii de la CSM inaintea finalelor de la Bascov. De asemenea in 12 iulie, la Galati va avea loc "Cupa CSM Braila", la care vor participa doua cluburi din Tulcea si unul din Galati.

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

Comentarii

comentariu

About the Author

-