Published On: joi, Iul 24th, 2014

Brailean urmarit international, extradat din Spania

Share This
Tags

arestatMiercuri, 23 iulie o escorta din cadrul I.P.J. Braila-Serviciul de Investigatii Criminale s-a deplasat la Aeroportul International „Henri-Coanda” Bucuresti, unde l-a preluat pe urmaritul international R.Aurel in varsta de 32 de ani, din municipiul Braila.

Acesta a fost prins si predat de autoritatile judiciare spaniole, intrucat pe numele lui Judecatoria Braila a emis, in lipsa, la data de 20.11.2013, mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 30 de zile, pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

In fapt, in noaptea de 18 spre 19 noiembrie 2013, impreuna cu un minor, a patruns, prin efractie, in incinta unei societati comerciale din municipiul Braila si a sustras unelte mecanice, in valoare totala de 14.000 lei.

Politisti de investigatii criminale, din cadrul Politiei Municipiului, care au in desfasurare dosarul penal privind acest furt calificat, l-au prezentat Judecatoriei Braila, care a confirmat mandatul de arestare preventiva.

Braileanul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Braila si fata de el se continua cercetarile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-