Published On: mie, Iul 23rd, 2014

Boboc catre Nazare: La cafele, nu facem politica cu PDL Braila. Sa vina cu argumente si poate parasim guvernarea locala

Share This
Tags

boboc interviuPresedintele PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, a raspuns declaratiilor liderului filialei judetene PDL, Alexandru Nazare, care a precizat intr-o conferinta de presa ca nu se va intalni oficial cu liberalii braileni decat atunci cand vor parasi guvernarea locala. Boboc a spus ca "PNL Braila nu raspunde la ultimatumuri" si ca crede in solutia dialogului, "dar nu la cafele".

Liberalul a mai mentionat pentru Infobraila ca PNL este "deschis sa discute despre orice", invitandu-i pe democrat-liberali sa aduca argumente pentru ca PNL sa rupa alianta cu PSD din administratia locala, doar atunci "existand posibilitatea ca PNL sa iasa de la guvernarea locala".

Catalin Boboc: Abordarea "Faceti ca noi sau deloc" nu este in regula, nu creeaza premisele unui partid unit

"Eu m-am abtinut sa ma exprim public in legatura cu PDL Braila. As prefera sa discutam intre noi, nu public. PNL pleaca in aceasta constructie politica cu buna credinta si buna intentie. Trebuie sa pune inainte lucrurile care ne pot uni si ne pot face sa avem obiective comune. Prin discutii, prin dialog, impreuna vom lua cele mai bune decizii. Suntem deschisi sa discutam despre orice. Abordarea "Faceti ca noi sau deloc" nu este in regula, nu creeaza premisele unui partid unit. La cafele nu facem politica cu PDL, discutam despre politica", ne-a declarat Catalin Boboc.

Liderul PNL Braila a mai adaugat faptul ca "la o masa, intr-o sedinta", PDL Braila poate aduce argumente pentru ca PNL sa paraseasca guvernarea locala si poate atunci liberalii vor lua o decizie in acest sens: "Sunt dispus sa discutam despre orice. Poate au arumente in sensul asta, la o masa, intr-o sedinta poate ne convinge. Exista posibilitatea ca sa ne decidem sa iesim de la guvernare. Nu exclud. Ne asezam la masa si discutam. Nu sunt convins ca solutia lui Nazare e cea mai buna, cum nu sunt 100% convins ca varianta noastra e cea mai buna".

 Ne asezam la masa si discutam. nu sunt convins ca solutia lui nazare e cea mai buna, nu sunt 100 convins ca varianta noastra e cea mai buna. 

Comentarii

comentariu

About the Author