Published On: vin, Iul 4th, 2014

BLESTEMUL DE MAMA, cel mai periculos! Poate dura si 7 ani. VEZI ce ti se poate intampla

Share This
Tags

Se spune ce nu toate blestemele isi fac efectul, iar cei care aleg aceasta varianta pentru a face rau dusmanilor, trebuie sa fie siguri de vinovatia acelei persoane, altfel raul se poate intoarce impotriva lor. 

"Daca blestemul este destinat unei persoane nevinovate, acesta se intoarce catre persoana care a blestemat. La mijloc este judecata divina", spune Lidia Fecioru, probabil cel mai cunoscut bioenergetician din Romania.

Cel mai periculos blestem, care urmareste o persoana intreaga viata, este blestemul de mama. Legatura stransa de sange face ca acest blestem sa fie imposibil de dezlegat, chiar daca mama va regreta candva vorbele aruncate. Lidia Fecioru spune ca acest blestem se implineste intotdeauna si poate dura si sapte ani.

Un alt blestem, cu o mare incarcatura emotionala, este cel din dragoste. Blestemele unei inimi ranite il vor bantui pe cel vinovat pana cand sufletul indurerat se va vindeca de durere.

Si deochiul este o forma de blestem, si doar un snur rosu legat la incheietura mainii poate face ca acesta sa nu te atinga. Unele blesteme pot cauza doar simple necazuri zilnice, in timp ce altele, mai puternice, au scopul de a imbolnavi pe cineva sau chiar a-i grabi moartea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-