Published On: mie, Iul 16th, 2014

Banel: “Pe mai putin de 500 de mii de euro pe an nu semnez”. Oferte din Franta, Italia, Rusia si Turcia pentru brailean

Banel nicolitaBraileanul Banel Nicolita si-a incheiat in aceasta vara intelegerea cu Saint Etienne si are oferte de la mai multe echipe. Dupa ce sezonul trecut Banel a fost imprumutat la Nantes acesta nu a dorit prelungirea contractului cu formatia din Franta si isi cauta un nou angajament.

Banel Nicolita se afla pe lista de transferuri a mai multor formatii precum Caen sau Evian TG, echipe de la care a primit oferte mult mai bune decat la Nantes.

"Caen si Evian ma doresc, mi-au facut oferte, insa nu am ajuns la salariul minim pe care il doresc. Pe mai putin de 500 de mii de euro pe an nu semnez. Sunt jucator liber si cred ca pot sa am si eu pretentii. Nu semnez cu ochii inchisi. Urmatorii trei ani sunt importanti, este varsta cea mai buna pentru un fotbalist", a spus Banel Nicolita, potrivit ziarului Ring.

Pe langa ofertele din Franta, fostul stelist mai este dorit si in Rusia, Turcia si Italia, printre echipele interesate de serviciile sale fiind Rubin Kazan, Kuban Krasnodar, Kasimpasa si Chievo.

"Stiu de la impresarul meu ca sunt discutii cu Rubin, Kuban, Kasimpasa, dar si cu Chievo. Chiar nu ma grabesc. Cu siguranta voi avea echipa in aceasta vara. Toti isi fac calcule, vor sa dea bani putini. Eu am rabdare, am trecut prin mult in viata asta, sunt calit. Si stiu ca, avand rabdare si cu ajutorul lui Dumnezeu, am trecut cu bine peste toate", a mai spus Nicolita.

In varsta de 29 de ani, Banel Nicolita a jucat de-a lungul carierei la CF Braila, Poli Timisoara, Steaua, Saint Etienne si Nantes. Acesta a strans si 37 de selectii la echipa nationala a Romaniei, pentru care a marcat un gol.

Comentarii

comentariu

About the Author

-