Published On: lun, Iul 28th, 2014

Atentie braileni! Joi, angajatii Braicar intra in GREVA

Share This
Tags

BraicarInca din 14 iulie, presedintele, cei doi vicepresedinti si secretarul sindicatului "Transloc" !Braicar au anuntat ca in cel putin doua saptamani se va declansa greva generala, in cazul in care conducerea societatii nu accepta cerintele angajatilor.

Sindicatul Liber Transloc, prin vocea vicepresedintelui Ionel Badachi, cere ca salariile angajatilor sa fie marite si organigrama societatii sa fie schimbata.

Astfel, angajatii Braicar intra joi, 31 iulie in greva de avertisment, urmand ca dupa sa intre in greva generala daca nu vor ajunge la un consens.

Angajatii “Braicar” intra in greva de avertisment joi, intre orele 5.00 si 7.00, asa ca in acest interval brailenii au la dispozitie doar mijloacele de transport in comun de tip maxi-taxi.

Simionescu a declarat in urma cu aproximativ doua saptamani ca a avut discutii atat cu sindicalistii cat si cu conducerea societatii, afirmand ca "salariatii trebuie sa inteleaga ca Braicar este o societate comerciala care trebuie sa aiba profit, iar din profit trebuiesc facute si investitii pentru a exista dezvoltare". De asemenea, edilul a subliniat ca daca "toti banii" se dau pe salarii, atunci nu se mai poate vorbi despre dezvoltare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-