Published On: mar, Iul 22nd, 2014

Ambulatoriul de la Spitalul 1 va fi in sfarsit reabilitat. Modernizare de peste 2 milioane de lei la Spitalul de Psihiatrie

Share This
Tags

spitalul-de-psihiatriePrimaria Braila a lansat pe SEAP procedura achizitiei publice pentru reabilitarea Ambulatoriului de la Spitalul de Psihiatrie "Sfantul Pantelimon".

Valoarea totala a proiectului este de 2.070.680 lei, fara TVA, din care 1,87 milioane lei reprezinta investitia de baza, 9.996 lei organizarea de santier si 187.334,90 lei este 10% din valoarea investitiei de baza cu titlu de cheltuieli diverse si neprevazute.

Contractul prevede executarea de lucrari de consolidare, arhitectura, alimentare cu apa, de canalizare, instalatii electrice, sanitare, termice si climatizare.

Finantarea este asigurata prin Programul Operational Regional, in baza unui proiect elaborat de Primaria Braila, iar procedura pentru atribuirea contractului este cererea de oferta, criteriul fiind pretul cel mai scazut.

Spitalul de Psihiatrie 'Sfantul Pantelimon', denumit in 1940 Spitalul de Stat Braila, a devenit, din noiembrie 2002, spital de boli psihice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-