Published On: lun, Iun 9th, 2014

Weekend fotbalistic la Braila. Grupa 2002, castigata de Star’s Braila. Banel Nicolita a fost asaltat de micii fotbalisti

Cupa StarsClubul Sporiv Star's in colaborare cu Asociatia Judeteana de fotbal Braila a organizat ce-a de-a V-a editie a Cupei Star's Braila, unde vor participa peste 800 de jucatori.

35 de echipe de sportivi au fost in acest weekend la noi in oras urmand ca saptamana viitoare, alte 35 de grupari fotbalistice sa participe la aceasta competitie.

Concursul este dedicat tinerilor fotbalisti, fiind imparitit in 4 categorii de varsta, in acest weekend, respectiv 2002, 2004, 2006, 2007 iar saptamana viitoare in alte trei categorii, 2001, 2003, 2005.

Competitia s-a desfasurat pe Stadionul Municipal, pe Stadionul Progresul, pe stadionul Chimia din Lacu Sarat dar si pe cele doua terenuri sintetice de la Liceele Cerna si Moisil.

In acest weekend s-au intalnit copiii de la grupele 2002, 2004, 2006 si 2007.

Banel la Stars BrailaGrupa 2002 a fost castigata de echipa de la Star's Braila, grupare care este pregatita de profesorul Gianin Oprea. Podiumul a fost completat de CSM Focsani si CS Campulung Moldovenesc. Valentin Robu, de la Star's Braila a fost desemnat cel mai bun jucator la grupa 2002, iar golgheterul a fost dat tot de echipa braileana fiind Rares Cristea.

La grupa 2004 au participat 14 echipe, meciurile desfasurandu-se pe terenul Chimia in prima zi, iar sambata si duminica pe stadionul Municipal.

In prima semifinala s-au intalnit Dinamo II Bucuresti, locul 1 in grupa a II-a si Stars I Braila, clasata pe locul 2 in grupa I. Brailenii s-au impus cu scorul de 3-0. In cealalta semifinala s-au intalnit Dinamo II Bucuresti si Steaua Dunarii Galati, partida incheiata cu scorul de 3-0 (1-0). In finala mica Steaua Dunarii Galati a castigat meciul cu Dinamo II Bucuresti cu scorul de 2-0 (1-0) si a terminat pe locul 3 turneul de la Braila.

Finala mare la grupa 2004 a avut loc pe stadionul Municipal, intre Stars I Braila si Dinamo I Bucuresti. Bucurestenii s-au impus si au castigat cu 7-0 (3-0). Cel mai bun jucator al grupei 2004 a fost desemnat Andrei Gurgu de la Stars I Braila, iar golgeterul turneului a fost Robert Baceanu, tot de la Stars Braila.

La grupa 2006 podiumul a fost ocupat de Academia Hagi, urmata de TNT Bacau si Otelul Galati. Cel mai bun jucator la aceasta categorie de varsta a fost fiul fotbalistului Sorin Frunza, de la CF Braila, Matei Frunza care a evoluat in echipa galateana. Star's Braila a dat, la aceasta categorie de varsta, cel mai bun portar, Antonio Rosu iar golgheterul a fost Luca Baleanu de la Academia Gheorghe Hagi.

La cea mai mica grupa, fotbalistii au disputat meciurile pe terenul sintetic de la Liceul Panait Cerna. Podiumul a fost ocupat de Prosport Focsanu urmata de Petrolul 95 PLoiesti si Chelsea Bucuresti. Golgeterul acestei grupe a fost Mihai Iliescu de la Prosport Focsani, cu 16 goluri marcate, iar cel mai bun portar a fost desemnat Andrei Nazaru.

Stars Braila cupaInternationalul Banel Nicolita a fost invitatul special al celor de la Star's Braila, acesta alaturi de primarul Aurel Simionescu au oficializat premierea.

Nicolita a fost in centrul atentiei majoritatii copiilor prezenti, care au dorit sa se fotografieze cu internationalul brailean. Oficialii de la echipa Dinamo au fost singurii care nu au vrut ca fostul stelist sa apara in fotografiile cu echipa de la grupa 2004.

Copiii au primit, cupe, trofee pentru cel mai bun portar, pentru cel mai bun jucator dar si pentru golgheterul competitiei. De asemenea concurentii au primit si echipamente sportive si diplome de participare.

Saptamana viitoare va urma partea a doua a Cupei Stars cu participarea a altor trei grupe de varsta, 2001, 2003 si 2005

Comentarii

comentariu

About the Author

-