Published On: joi, Iun 26th, 2014

Vineri, Ionut Cabat va fi inmormantat. Sute de cunoscuti ai tanarului sunt asteptati sa-l conduca pe ultimul drum

Share This
Tags

Cabat Ionut1Vineri, la ora 12.00, Ionut Cabat, in varsta de 22 de ani, ucis miercuri, in jurul orei 01.00, de Iulian "Neamtu", un prieten de al sau, va fi condus pe ultimul drum de familie, prieteni si cunoscuti. Sluja religioasa va avea loc la Biserica "Sf. Antonie cel Mare" din cartierul Vidin, iar trupul neinsufletit va fi ingropat la Cimitirul "Sf. Mina".

Alexandru Iulian Craescu, cunoscut sub porecla de "Neamtu", un barbat cu antecedente penale, cunoscut in cartierul Vidin pentru excesele sale de violenta, l-a ucis cu mai multe lovituri de cutit pe un prieten, un tanar in varsta de 22 de ani, chiar in scara blocului unde cei doi locuiau.

Miercuri, in jurul orei 01.00 dimineata, braileanul de 22 de ani, inarmat cu un cutit, s-a dus la usa amicului sau, in varsta de 25 de ani, hotarat se pare sa ii dea o lectie pe care sa o tina minte, pe fondul unui conflict mai vechi intre cei doi. Insa scenariul din mintea lui Ionut Cabat a luat o alta intorsatura atunci cand "Neamtu" i-a smuls cutitul din mana si l-a injunghiat cu bestialitate, in scara blocului.

Speriat de odioasa crima pe care a savarsit-o, "Neamtu" a fugit de la fata locului, in timp ce Ionut Cabat a murit pe loc, intr-o balta de sange, trupul acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. Ucigasul s-a predat la sediul Politiei Braila, miercuri, in jurul orei 12.00. 

Tanarul, in varsta de 22 de ani, a fost condamnat la moarte de Iulian "Neamtu", inca de la prima lovitura de cutit, surse din cadrul anchetatorilor declarand pentru Infobraila ca victima nu avea nicio sansa sa scape cu viata din ploaia de lovituri.

"Cabat a fost macelarit la propriu. A murit in urma unui puternic soc hemoragic. Nici daca echipajul medical intervenea la o secunda dupa ce au incetat loviturile, tanarul nu avea sanse sa scape cu viata", au mai precizat sursele citate.

Ionut Cabat a murit in urma unui puternic soc hemoragic, prezentand atat hemoragie interna, cat si externa. Unul dintre cei doi plamani ai tanarului si artera aorta au fost sectionate de lama cutitului. Iulian Craescu, alias "Neamtu", si-a lovit cu bestialitate prietenul, aplicandu-i peste zece lovituri de cutit, dintre care patru au cauzat rani extrem de adanci.

Tanarul a incercat sa scape de furia lui "Neamtu", dovada stau ranile pe care Ionut Cabat le avea pe degetele de la maini. Raportul necropsiei arata ca victima a incercat sa apuce cutitul in maini, insa in acel moment degetele i-au fost ciopartite de lama de aproximativ 18 cm. Iulian "Neamtu" s-a oprit din ploaia de lovituri, abia dupa ce a infipt, la propriu, cutitul in craniul prietenelui sau.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-