Published On: joi, Iun 12th, 2014

VIDEO Un actor brailean in noul videoclip al trupei Taxi

Share This
Tags

adrian iacov- taxiDupa ce in luna martie au prezentat, in premiera la „Neatza cu Razvan&Dani“, melodia „Iubeste-ma in doze mici“, cei de la Taxi au lansat, in cadrul aceleiasi emisiuni, si videoclipul piesei.

In videoclip apar, ca personaje principale, Vladimir Draghia si Ana Odagiu, si alte vedete, precum Bogdan Albulescu dar si actorul brailean Adrian Iacov.

Adrian Iacov a terminat liceul de Arte Hariclea Darclée din Braila si Universitatea de Arte George Enescu, Facultatea de Teatru – Actorie din Iasi. Acesta a colaborat ca actor cu Teatrul Maria Filotti la spectacolele Domnisoara Nastasia de G. M. Zamfirescu, directia de scena Victor Ioan Frunza (2o1o), Desteptarea primaverii de Frank Wedekind, directia de scena Victor Ioan Frunza (2oo7), Vânzatorul de iluzii dupa Mihai Ispirescu, regia Radu Nichifor (2007), Visul unei nopti de vara de William Shakespeare, directia de scena Victor Ioan Frunza (2006), Adam Geist de Dea Loher, regia Radu Afrim (2005) si Plaja de Peter Asmussen, regia Radu Afrim (2004).

Actorul brailean a avut in anul 2013 si un rol principal in sitcom-ul romanesc, "American dream".

In videoclipul celor de la Taxi, Adrian Iacov joaca rolul secundar, actorul fiind coleg de platou cu Vladimir Draghia, Ana Odagiu si Bogdan Albulescu.

Piesa „Iubeste-ma in doze mici“ se regaseste pe albumul „15“, pe care formatia Taxi l-a lansat in luna martie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-