Published On: lun, Iun 9th, 2014

VIDEO Slender Man pe strazile Brailei: Scene de groaza!

Share This
Tags

Alin PopescuUn grup de tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 21 de ani, au pus la cale, probabil, cea mai macabra farsa care a avut loc vreodata pe strazile Braila. Inspirati de Slender Man ("omul subtire") - un personaj fictiv aparut ca un adevarat fenomen pe internet in anul 2009-, tinerii au decis ca unul dintre ei sa se deghizeze si sa se plimbe pe strazile din centrul orasului, exact ca Slender Man.

Slender Man este descris drept un om slab, nefiresc de inalt, cu o fata goala, imbracat intr-un costum negru. Acesta, conform legendei, se plimba, rapeste si traumatizeaza oameni, in special copii, fiind cunoscut pentru abilitatea sa de a se teleoprta si a ajunge pe neasteptate in spatele victimelor.

Alin Popescu (foto), fost elev al Liceului cu Program Sportiv, a fost cel care a imbracat un costum negru, si-a acoperit mainile cu manusi chirurgicale si si-a infasurat capul intr-o carpa alba, pornid pe strazi. Cinci prieteni l-au urmat de la mica distanta, filmand reactiile brailenilor care il intalneau pe Slender Man, in puterea noptii.

Slender ManPentru inceput, tanarul costumat s-a asezat in dreptul unui stalp si a stat nemiscat, in timp ce pe trotuar treceau zeci de oameni. Majoritatea brailenilor s-au speriat, iar unii au urlat la propriu, luand-o la fuga. Dupa aceea, Slender Man a pornit la plimbare pe Calea Calarasilor, principala artera de circulatie din oras, mergand nestingherit printre cei care se aflau in aceasta zona. Sute de oameni s-au oprit pentru a-l privi cum trece strada pe ciudatul barbat in costum.

"Am vazut pe internet clipuri cu Slender Man si am zis sa facem si noi. Ne-am adunat cativa prieteni si am pus la punct tot ce trebuia sa facem. M-am imbracat in costum, mi-am pus o carpa pe fata si manusi in maini, si ajutat de un prieten, ca sincer nu prea vedeam, am pornit pe strazi. Ne-am plimbat cam o ora jumate, doua. Unii ma intrebau cine sunt, ce fac, dar nu le raspundeam", a declarat pentru Infobraila, protagonistul farsei, Alin Popescu.

 Alin ne-a marturisit ca foarte multi braileni au imortalizat momentul, dorind chiar sa faca o poza cu fiorosul Slender Man.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-