Published On: lun, Iun 16th, 2014

VIDEO Scene de cosmar pe Calarasi

Share This
Tags

Barbat incatusat Calarasi 2Scene de cosmar, duminica, in jurul orei 23.30, pe Calea Calarasilor, principala artera de circulatie din muncipiul Braila, in dreptul Hotelului Triumph Un brailean aflat pe mijlocul carosabilului, in stare vizibila de ebrietate, arunca cu pietre, mai precis bucati din borduri, spre masinile care se aflau in trafic.

Soferii trageau brusc de volan in momentul in care vedeau ca barbatul arunca cu pietre, si numai faptul ca totul s-a intamplat la o ora tarzie, ciruland doar cateva masini pe sosea, a facut ca sa nu aiba loc o tragedie rutiera de proportii.

Mai multi soferi au tras pe dreapta, sunand la 112, insa barbatul si-a continuat drumul, pe linia continua a soselei, avand in mana o bordura. In momentul in care, braileanul se arunca brusc in fata masinilor, soferii incetineau sau il ocoleau in viteza.

Politistii braileni au intervenit prompt, la doar cateva minute dupa apelurile la 112, somandu-l sa arunce piatra din mana si imobilizandu-l pe capota masinii de politie. Dupa ce i-au fost puse catusile, Arama Mihai, in varsta de 38 de ani, din municipiul Braila, a spus ca a aruncat cu pietre pentru ca "s-a luat cineva dintr-o masina" de acesta.

Unul dintre soferii care au oprit pe partea dreapta a carosabilului a declarat reporterilor Infobraila ca se afla in masina cu sotia sa si cu doi prieteni in momentul in care barbatul a aruncat cu pietre. 

"Sotia mea s-a speriat foarte tare. Daca nu il ocoleam si trageam dreapta de volan, putea sa sparga parbrizul. Puteam sa murim cu totii! Asta e clar. Intram in vreun stalp, ne spargea capul", a precizat S. Daniel.

Barbatul a fost condus la sediul Politiei Braila, unde a fost sanctionat conform Legii 61, pentru tulburarea linistii publice, cu amenda in cuantam de 200 lei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-