Published On: lun, Iun 23rd, 2014

VIDEO Botez intr-un tramvai din Braila!

Share This
Tags

Intorsi de la o biserica din centrul Brailei, unde au botezat o fetita, mai multi romi din cartierul Radu-Negru au incins o petrecere, in adevaratul sens al cuvantului, in tramvaiul care ii ducea spre casa. Pregatiti de distractie, cei aproximativ zece petrecareti, printre care si cativa minori, au tocmit un acordeonist care a intretinut atmosfera din tramvai, asa cum cere traditia.

Romilor nu le-a pasat ca in mijlocul de transport in comun se aflau si alti calatori, vizibil deranjati de vacarmul dezlantuit de strigatele si chiuiturile acestora, si au tinut sa imortalizeze momentul festiv. Filmarea a fost realizata de un calator, in timp ce tramvaiul trecea prin Parcul Monument.

Marian F., martor la petrecerea din tramvai, ne-a transmis pe adresa de e-mail a redactiei urmatorul mesaj: "Eu asa ceva nu am mai vazut. Tipau fara sa se controleze, nu le-a pasat ca erau si copii si batrani in tramvai. Lautarul era bomboana de pe coliva ca sa zic asa. Nici nu aveau bilet. Sincer, am ajuns sa imi fie rusine de orasul meu. Cand au coborat, la Albina, au continuat distractia si pe strada".

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-