Published On: mie, Iun 18th, 2014

Un electrician din Insuratei, tata a doi copii, a murit electrocutat pe un stalp de inalta tensiune

Share This
Tags

electrocutat (1)Un tragic accident de munca a avut loc, miercuri, la orele amiezii, in orasul Insuratei. Un electrician, in varsta de 48 de ani, nu a respectat normele de protectie a muncii in timp ce monta un tablou electric pe un stalp de inalta tensiune din localitate, fiind electrocutat.

Desi avea la dispozitie echipamentul complet de protectie, braileanul, tata a doi copii minori, nu a folosit manusile izolatoare. Colegii au incercat sa il il salveze, coborandu-l de pe stalp, insa totul a fost in zadar. Nici echipajul medical ajuns la fata locului nu l-a putut readuce la viata, desi, timp de aproape o ora, au incercat resuscitarea barbatului, care prezenta arsuri la nivelul bratului stang si a tibiilor.

"Barbatul avea in momentul producerii evenimentului echipament de protectie, in sensul costumului de protectie si centura de siguranta in care a ramas suspendat, avea scara de lucru standardizata, insa nu avea in maini manusile de protectie", a declarat Dumitru Vaduva, inspector-sef ITM Braila.

In prezent, cercetarile pentru stabilirea conditiilor in care barbatul a murit sunt efectuate de Politia orasului Insuratei si Inspectoratul Teritorial de Munca Braila.

       

Comentarii

comentariu

About the Author

-