Published On: vin, Iun 20th, 2014

Tudose il contrazice pe Stancu: Simionescu a fost un bun sef de CJ. Si atunci nu erau fonduri europene

Share This
Tags

Mihai TudoseDeputatul PSD, Mihai Tudose, presedintele Comisiei pentru politica economica, reforma si privatizare din Camera Deputatilor, sare in apararea primarului Aurel Simionescu, atacat voalat de Gheorghe Bunea Stancu, afirmand ca edilul a fost un bun presedinte de Consiliu Judetean, intr-o perioada in care nu existau fondurile europene.

"Parerea mea este ca domnul Simionescu a fost un bun presedinte de Consiliu Judetean. Pe vremea aceea nu era ordonanta 28, nu era 757, nu erau fonduri europene, bugetul era cum era, competentele erau cele care erau, si atunci haideti sa privim putin in context. Stiu ca pe vremea domnului presedinte al Consiliului Judetean, Aurel Simionescu, s-au facut niste blocuri, s-au mai facut niste drumuri, cu fondurile si competentele de atunci", a declarat Tudose.

In urma cu o saptamana, seful CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, s-a aratat amuzat de lupta din interiorul PSD Braila pentru stabilirea succesorului acestuia la functia de presedinte al Consiliului Judetean.

"Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. (…) Criza asta dintre colegii nostrii incepe sa ma amuze. Erau unii care ocupau scaunul ala si faceau un singur lucru, dadeau salarii, cumparau hartie igienica, becuri si reparau masini", a mai adaugat Stancu, referindu-se la colegul sau de partid, Aurel Simionescu, fost presedinte al Consiliului Judetean, actualmente primar al Brailei.

Comentarii

comentariu

About the Author