Published On: vin, Iun 20th, 2014

Tudose: E agitatie. Nu poti sa fii indiferent cand e CLAR ca risti sa ai alegeri la CJ Braila

Share This
Tags

Mihai TudoseDeputatul PSD, Mihai Tudose, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca "exista o stare de agitatie" in interiorul filialei, cauzata de riscul unor iminente alegeri pentru presedintia Consiliului Judetean Braila, in contextul in care Gheorghe Bunea Stancu are in derulare, la Curtea Suprema, doua procese cu Agentia Nationala de Integritate.

"Exista o stare de agitatie, e o stare normala (n.r. in interiorul PSD Braila). Nu poti sa fii indifrent cand e clar ca risti sa intri la alegeri, sa ai alegeri pentru presedintia Consiliului Judetean, cu tot ceea ce inseamna chestia aceasta. Nu poti sa spui ca, domnule, nu are nimic daca se intampla", a spus Tudose.

Social-democratul a mai spus ca presedintia Consiliului Judetean si presedintia filialei "nu sunt la pachet", precizand ca "tine de dorinta lui Stancu daca ramane presedintele filialei judetene de partid", in cazul in care acesta este suspendat din functie.

"Nu sunt la pachet (n.r. cele doua functii). Nu avem o prevedere la pachet, e presedinte la partid, e si presedinte la judet sau cine e presedinte la municipiu si e si la primarie. Dovada, in ceea ce priveste partea de municipiu este ca presedintele organizatiei municipale nu este si primar", a mai adaugat parlamentarul PSD.

Tot vineri, Mihai Tudose, a sarit in apararea primarului Aurel Simionescu, atacat voalat de Gheorghe Bunea Stancu, afirmand ca edilul a fost un bun presedinte de Consiliu Judetean, intr-o perioada in care nu existau fondurile europene.

Comentarii

comentariu

About the Author