Published On: vin, Iun 20th, 2014

Trei braileni, printre care doi minori, au devastat o gradinita din municipiu

Share This
Tags

minor-la-furatUn brailean, in varsta de 20 de ani, a fost arestat prevenitv pentru 30 de zile, iar doi adolescenti de 17 ani sunt cercetati in libertate, fiind acuzati ca au devastat o gradinita din municipiu si au furat toate componentele IT pe care le-au gasit in unitatea scolara.

Cei trei barbati au spart gradinita in noaptea de 8 spre 9 iunie, de Rusalii, cand prescolarii se aflau in mini vacanta prilejuita de aceasta mare sarbatoare.

In dimineata zile de 10 iunie, cadrele didactice au gasit gradinita devastata. Potrivit Politiei Braila, hotii au scotocit in toate camerele unitatii scolare, au provocat numeroase pagube si au furat toate componentele IT, estimate la peste 10.000 de lei, dar si alte bunuri. Astfel, au fost furate cinci monitoare de calculator, sapte unitati centrale, cinci imprimante, o combina audio si un DVD player. 

In urma anchetei, anchetatorii braileni au dat de urma celor trei hoti, iar miercuri au facut perchezitii la domiciliile acestora, unde au gasit o parte din bunuri. Cercetarile au stabilit ca barbatul de 20 de ani si unul dintre tinerii de 17 ani au furat bunurile din gradinita, iar cel de-al treilea fiind complice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-