Published On: sâm, Iun 14th, 2014

SURSE Decizii in urma sedintei PSD: Noi majoritati in CLM si CJ, fara PNL

Share This
Tags

psdSambata, la sediul PSD Braila, s-a intrunit Biroul Permanent al Comitetului Executiv Judetean al filialei, pentru a transa subiectul colaborarii cu liberalii in Consiliul Local si Consiliul Judetean. Surse din mediul politic au precizat pentru Infobraila ca hotararea conducerii largite a PSD a decis realizarea unor noi majoritati, fara liberali, dar si schimbarea din functii a viceprimarului Alexandru Danaila si a vicepresedintelui CJ Ovidiu Nechita, ambii membri ai PNL Braila.

De asemenea, conducerea PSD a primit mana libera pentru a incepe negocierile cu PP-DD, dar si cu alte formatiuni politice reprezentate in cele doua consilii.

Liderul PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat, vineri, ca partidul va alege varianta care ii va asigura confortul pentru a functiona: "Daca sunt in consiliu, asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa aiba vicepresedinte si viceprimar."

Decizia social-democratilor vine dupa ce PNL Braila, prin vocea celor doi parlamentari, Catalin Boboc si Vasile Varga, au anuntat ca liberalii raman in majoritatile construite impreuna cu PSD si ca Alexandru Danaila si Ovidiu Nechita nu vor renunta la functiile din varful administratiei locale.

Si vicepremierul Liviu Dragnea, aflat sambata trecuta la Braila, le-a transmis social-democratilor braileni ca trebuie sa realizeze majoritati in Consiliul Local si Consiliul Judetean fara PNL.

Comentarii

comentariu

About the Author