Published On: mar, Iun 17th, 2014

Stancu a facut cerere de recuzare in dosarul “Concivia”

Presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, a obtinut amanare doar in dosarul nr. 6647/2/2012, cunoscut ca dosarul "Sportul".

La Inalta Curte de Casatie si Justitie continua judecarea dosarului "Concivia". Seful CJ a depus o cerere de recuzare, careia urmeaza sa i se dea un raspuns "de indata", conform legii, ca apoi sa fie continuata judecarea dosarului in care Stancu este acuzat ca a acordat cinci contracte in valoare totala de 2,7 milioane lei, fara TVA, firmei Concivia, pe care o controleaza prin intermediul societatii "Bursagrirom".

Judecatorii Inaltei Curti au amanat sentinta in cazul dosarului "Sportul" pe 4 noiembrie 2014. In acest dosar, Bunea Stancu este acuzat de Agentia Nationala de Integritate ca a incalcat regimul juridic privind conflictul de interese si a savarsit "infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie", semnand contracte de asociere cu CF Braila si HC Dunarea, cluburi sportive controlate de societati comerciale unde acesta este actionar majoritar.

 Daca Inalta Curte va confirma raportul Agentiei Națtonale de Integritate, presedintele CJ Braila va fi suspendat din functie.

Comentarii

comentariu

About the Author