Published On: joi, Iun 5th, 2014

Simionescu: Nu am semnale ca PNL iese de la guvernarea locala. Lui Danaila i-am cerut sa-si faca treaba

Share This
Tags

simionescuPrimarul Aurel Simionescu, prim-vicepresedinte PSD Braila, a precizat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca PNL nu i-a anuntat oficial pe social-democrati ca se retrage din majoritatile realizate impreuna la nivelul Consiliului Local si Consiliului Judetean. Simionescu a subliniat ca nu isi face griji cu privire la o noua majoritate PSD, fara liberali: "Variante exista, nu se pune problema".

“Cand va fi vreo discutie despre retragerea PNL din Consiliul Local, o sa vedem. Deocamdata, nu este clar ca liberalii se retrag din majoritati, fiindca discutam pe local, CLM, CJ si consiliile locale din judet. Eu v-am mai spus, cand am fost la alegerile locale, am primit voturi si de la PSD, si de la PNL, si de la alte partide, pe un program pe care l-am avut impreuna si pe un sprijin politic pe care l-am avut impreuna. Eu zic ca daca am pornit pe un program impreuna si cel putin la Braila nu ne-am certat pe nu stiu ce posturi sau idei, trebuie sa ne continuam acest program impreuna. Asta le-am spus-o liberalilor. Nu am facut pasi mai departe. Daca e o sarcina politica pe care o vor avea, eventual, daca vor spune "Domnule, noi ne retragem!", atunci va fi o alta discutie. Ei nu au venit sa ne spuna oficial ca se retrag din colaborarea cu noi", a precizat edilul.

Primarul a mai adaugat faptul ca discuta cu viceprimarul Alexandru Danaila (PNL), aratand ca joi dimineata a avut o discutie cu acesta in legatura "cu niste probleme tehnice", cerandu-i sa isi faca treaba.

"Daca nu o sa fie o majoritate legata de administratie, atunci inseamna ca am o problema, inseamna ca proiectele pe care le-am facut nu sunt bune si atunci le retragem, nu le mai sustinem etc. . Variante insa exista, nu se pune problema, ca daca scoatem 4 oameni de la PNL, desi, repet, eu nu am astfel de semnale, si cu inca doi de la PDL, inseamna 6 oameni, iar Consiliul Local are 27 de oameni”, a mai adaugat liderul PSD.

Comentarii

comentariu

About the Author