Published On: joi, Iun 19th, 2014

Simionescu ii RASPUNDE lui Stancu: Am si niste poze de cand eram eu sef la CJ

Share This
Tags

simionescuPrimarul Aurel Simionescu i-a raspuns sefului CJ, Gheorghe Bunea Stancu, care facea referire la "unii care ocupau scaunul ala (n.r. presedinte CJ) si faceau un singur lucru, dadeau salarii, cumparau hartie igienica", spunand ca nu stie la cine se referea si ca municipalitatea "face cat face si judetul".

"Sa fac eu curatenie la stadionul de atletism e o poveste pe care o mai zic unii si altii. (…) Nu cunosc persoanele respective, am si niste poze de cand eram eu presedinte la Consiliul Judetean, in care se construieste, unde se lucreaza. (…) Primaria face cat face si judetul. Primaria este in judetul acesta, municipiul este in judetul acesta", a declarat Simionescu.

Primarul a mai precizat ca a fost si el deranjat "de cateva lucruri" la Consiliul Judetean, insa considera ca aceste discutii trebuie sa aiba loc in privat, mai ales atunci cand este vorba despre reprosuri.

"Eu nu ma pot duce la cetateni sa le spun ca m-am razgandit, ca ma duc in partea cealalta", a fost remarca edilului, atunci cand a fost intrebat daca isi doreste sa candideze la presedintia Consiliului Judetean. Aurel Simionescu a mai spus ca nici el si nici Bunea Stancu nu sunt "batuti in cuie" si ca trebuie avut in vedere "un schimb de generatii": "Politic, trebuie sa vedem cine vine dupa noi. Amandoi ne apropiem de 60 de ani. Trebuie sa avem in vedere un schimb de generatii. In executiv trebuie sa vina oameni mai tineri."

In urma cu o saptamana, Bunea Stancu s-a aratat amuzat de lupta din interiorul PSD Braila pentru stabilirea succesorului acestuia la functia de presedinte al Consiliului Judetean.

"Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. (…) Criza asta dintre colegii nostrii incepe sa ma amuze. Erau unii care ocupau scaunul ala si faceau un singur lucru, dadeau salarii, cumparau hartie igienica, becuri si reparau masini", a mai adaugat Stancu, referindu-se la colegul sau de partid, Aurel Simionescu, fost presedinte al Consiliului Judetean, actualmente primar al Brailei.

Comentarii

comentariu

About the Author