Published On: mie, Iun 18th, 2014

Septuagenara disparuta de la domiciliu. Braileanca a plecat dupa ce a fost batuta de ginere

Disparuta CULEA NECULINAIeri, la orele 15:30, la sediul I.P.J. Braila s-a prezentat C.Fanica de 56 de ani, din comuna Tufesti, care a sesizat disparitia mamei sale, Culea Neculina, in varsta de 74 ani, cu acelasi domiciliu.

Politisti de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au efectuat cercetari si au stabilit ca, in ziua de 16 iunie, la orele 17:45, septuagenara a fost transportata cu ambulanta de la domiciliu la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, intrucat a fost agresata de ginerele fiicei sale, ramanand in stationarul sectiei UPU, pentru investigatii.

In dimineata zilei de 17 iunie, in jurul orelor 8:00, cand C.Fanica s-a prezentat la spital, a fost informata de catre personalul medical de la sectia UPU ca mama sa a disparut din sectie.

Disparuta nu sufera de boli psihice sau cronice, are asupra sa buletinul de identitate, poate sa ofere relatii cu privire la nume, prenume, varsta sau domiciliu si se deplaseaza greoi, dar nu cunoaste municipiul Braila.

Politistii au solicitat punerea in urmarire la nivel national a acesteia.

Cine poate da relatii cu privire la locul in care se afla persoana data disparuta este rugat sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie, ori sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-