Published On: vin, Iun 20th, 2014

SCANDAL la UNPR Braila! Deputatul Marioara Nistor, noul presedinte al filialei, nu a fost lasat sa intre in sediu

Share This
Tags

Petrea si NistorSurse din mediul politic au declarat pentru Infobraila ca in urma cu doar cateva zile, la sediul UNPR Braila, a avut loc un incident intre sustinatorii noului presedinte al filialei, deputatul Marioara Nistor, si sustinatorii fostului lider, deputatul Dorin Petrea.

Nistor si staff-ul acesteia nu au fost lasati sa intre in sediul partidului.

Totul s-a intamplat la cateva zile dupa ce Marioara Nistor si Dorin Petrea au sustinut, chiar in sediul UNPR, o conferinta de presa comuna, in care Petrea a anuntat ca fostul parlamentar PP-DD a preluat fraiele filialei.

Staff-ul Marioarei Nistor a ramas in fata sediului cateva ore bune, cu maldarele de documente, dar si cu mobilierul, pe care, noul presedinte al UNPR Braila, dorea sa le mute in noul birou. In cele din urma, dupa ce ar fi fost anuntata si conducerea centrala a UNPR, iar la Braila a ajuns decizia de numire in functia de presedinte a Marioarei Nistor, aceasta, impreuna cu echipa sa, au putut intra in sediu.

Informatia a fost negata vehement de deputatul Dorin Petrea, care sustine ca are o relatie foarte buna cu noul lider local al partidului: "Nu a avut loc un astfel de incident. Chiar ieri am avut o intalnire cu doamna Nistor. Cineva vrea sa bage raca!".

Incidentul a fost confirmat insa si de alte doua surse, una dintre acestea fiind chiar prezenta la sediul partidului cand a avut loc neplacutul eveniment: "Nu au lasat-o sa intre! Strigau ca nu e corect. Au inchis gratiile. A fost foarte urat!".

Deputatul Marioara Nistor a demisionat, la sfarsitul lunii trecute, din PP-DD si s-a inscris in UNPR, fiind numita presedinte al filialei locale, in locul deputatului Dorin Petrea.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-