Published On: mar, Iun 3rd, 2014

Salba de medalii pentru sportivii braileni de la Martial Budo

CS martial Budo medaliiIn weekend-ul trecut, in Sala Sporturilor Dunarea, din Galati, a avut loc cea de-a 21-a editie a Campionatului European de Karate Fudoka. La aceasta competitie au participat peste 550 de sportivi, din 25 de tari. Braila a fost reprezentata la acest eveniment de cei de la clubul Martial Budo, care s-au intors acasa cu 18 medalii.

Andreea Georgescu si Tristan Tudorache au devenit vicecampioni europeni la en bu mixt iar Tudorache a mai bifat o medalie de bronz la kihon kumite, la categoria copii 3.  

La categoria de varsta copii 2, Catrinel Iacob si Constantin Leonard au castigat aurul la proba de en bu. De asemenea Iacob a mai castigat doua medalii de argint la probele de kumite si kata. Valentin Avram s-a clasat pe locul al treilea la kumite.

La categoria copii 1 Andrei Bejan, Razvan Andras si Leonard Constantin au cucerit o medalie de argint la kata echipe, Andras, Constantin si Avram au cucerit trei medalii de bronz la kumite echipe iar Andrei Bejan la kumite individial a obtinut tot locul III.

Alin Musat si Alexandru Bardahan au cucerit aurul la en bu masculin. Tot pe prima treapta a podiumului au urcat si Andrei Fatu si Maria Iacob care au participat la proba de en bu mixt. La kata echipe, Alin Musat, Alexandru Bardahan si Cristian Galiceanu au obtinut titlurile de campioni europeni. La cadeti, Fatu a iesit vicecampion european la probele de kata individual si kumite individual, aceeasi performanta fiind realizata de Bardahan la kumite, iar Alexandru Balan a obtinut bronzul la kumite.

Doi braileni au facut parte din echipa Romaniei, care a devenit campioana europeana la Kumite si anume Alexandru Balan si Alexandru Bardahan

Comentarii

comentariu

About the Author

-