Published On: mar, iun. 17th, 2014

Salba de medalii pentru inotatorii braileni

inot2In perioada 12-15 iunie, la Bucuresti, s-a desfasurat Campionatul National de inot rezervat juniorilor II, fete de 13 si 14 ani, respectiv baieti de 14-16 ani. La aceasta competitie, Braila a fost reprezentata de sportivi de la LPS Braila si de cei legitimati la Clubul Sportiv Municipal.

Dupa 4 zile de concurs, inotatorii braileni au in palmares 3 medalii de aur, Emil Marian Rosianu la 1500 m liber si 400 m liber si Gabriel Cange la 100 m bras.

CSM BRaila inot- medalieLa finalele de sambata, doar doi braileni au urcat pe podium, Emil Rosianu s-a clasat pe locul II in proba de 200 m spate si Andrei Bacalu de la CSM Braila s-a clasat pe locul III in proba de 200 m fluture.

Duminica, brailenii au castigat nu mai putin de 5 medalii. In finala probei de 400 m liber baieti, Emil Marian Rosianu a fost cel mai bun si a castigat aurul. Gabriel Cange s-a clasat pe locul II, obtinand medalia de argint in proba de 200 m bras.

Proba 100 m fluture a baietilor a adus pe podium doi sportivi de la LPS Braila, Claudiu Curte care s-a clasat pe locul II si Tiberiu Gheorghita care a urcat pe ultima treapta a podiumului.

Stafeta de 4×100 m mixt a LPS Braila, formata din Emil Rosianu, Gabriel Cange, Tiberiu Gheorghita si Claudiu Curte s-a clasat pe locul II.

Emil Marian Rosianu, elev la LPS Braila a venit acasa cu cele mai multe medalii, 7 la numar, doua de aur, doua de argint, una de bronz, la probele individuale si doua de argint cu stafeta.

Sportivii legitimati la CSM Braila au venit acasa doar cu o medalie, bronzul lui Andrei Bacalu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-