Published On: Soare, Iun 15th, 2014

Safta, principala marcatoare in amicalul cu Rusia. Nationala mica se pregateste pentru CM

safta1Sambata, nationala de handbal feminin, tineret, a Romaniei a intalnit intr-o partida amicala reprezentativa similara a Rusiei. Elevele lui Popa Sevistean si Cristi Preda s-au impus cu scorul de 31-28, urmand ca duminica sa dispute un al doilea meci de pregatire, tot cu Rusia.

Principala marcatoare in meciul de sambata a fost Nicoleta Safta, jucatoarea Dunarii Braila, care a inscris 6 goluri, fiind urmata de Pricopi cu 5 reusite si Carabulea si Popa cu cate 4 goluri marcate.

Nationala de tineret va pleca saptamana viitoare in Ungaria acolo unde va participa in perioada 20-22 iunie la un turneu alaturi de nationala tarii gazda, Danemarca si Norvegia.

Lotul Romaniei va pleca pe 27 iunie spre Croatia, unde va avea loc turneul final al Campionatului Mondial. Gabriela Perianu se va duce si ea la lotul de tineret, dupa ce va juca duminica, pentru nationala mare, meciul decisiv cu Belarus.

Romania va evolua in grupa D, la Cakovec, programul meciurilor fiind următorul: Romania-Tunisia (28 iunie), Brazilia-Romania (29 iunie), Romania-Slovenia (1 iulie), Romania-China (3 iulie), Romania-Rusia (5 iulie).

Comentarii

comentariu

About the Author

-