Published On: mie, Iun 18th, 2014

S-a stabilit programul competional 2014-2015 la handbal. Pe 30 august incepe noul sezon

liga nationala

Super Cupa Romaniei este prima competite dupa pauza din vara. Aceasta va avea loc in aceeasi zi, atat la feminin cat si la masculin, respectiv in 27 august. La masculin, Liga Nationala debuteaza in 30 august si turul se incheie pe 29 noiembrie. Returul incepe in 6 ianuarie iar pe 16 aprilie are loc ultimul meci din sezonul competitional regulat. Ca si la feminin urmeaza play-off-ul si play-ou-ul. In 9 mai are loc primul meci iar finala se va disputa in 27 iunie.

Play-off si play-out

La doar patru zile de la Super Cupa Romaniei, debuteaza si noul sezon competitional, la feminin. In august va avea loc o singur etapa, programata il ultima zi din luna. Luna septembrie va fi cea mai aglomerata, fiind programate 6 etape, in timp ce lunile octombrie si noiembrie au doar cate trei etape.

Turul se incheie in 16 noiembrie, iar in 11 ianuarie se reia campionatul. In prima luna din an sunt programate 3 etape, iar in februarie si martie cate 4, in timp ce in luna aprilie sunt doar 2 etape.

Play-off-ul Ligii Nationale feminin incepe in 5 mai si se incheie pe 28 cand are loc finala. Play-out-ul debuteaza mai devreme, in 29 aprilie dar se incheie tot in 28 mai cand va avea loc ultimul meci.

Lacramioara Stan pe lista de tranferuri a CNE Rm. Valcea. Ramona Farcau ramane la HC Dunarea

Ramona FarcauDupa ce HC Dunarea Braila le-a pierdut pe Andreea Adespii si Ana-Maria Dragut, echipa de la malul Dunarii o mai pierde si pe Lacramioara Stan, salvatoarea din meciul tur cu Brasovul.

In 20 iunie, la sediul FRH are loc licitatia sportivelor de la Centrele Nationale. Pe langa Lacramioara Stan, pe lista de transferuri se mai afla si Andrita Cristina de la CSS 6 Bucuresti, Bonea Maria de la HCM Craiova, Manolache Diana – CS Rulmentu Urban Brasov, Predoi Diana, Prundaru Ioana – Gr. Sc. En. Rm. Valcea si Puta Carla de la LPS Banatul Timisoara.

In aceeasi zi au loc si licitatiile sportivilor de la CNE Sighisoara, aici fiind vorba de 23 de handbalisti.

Chiar daca a pierdut trei jucatoare, HC Dunarea Braila s-a inteles cu extrema Ramona Farcau care a decis sa isi prelungeasca contractul cu echipa de la malul Dunarii.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-