Published On: lun, Iun 2nd, 2014

O noua masina in ROMANIA! VEZI AICI cat trebuie sa scoti din buzunar daca vrei sa o cumperi

Share This
Tags

Renault TwizyConstructorul auto francez Renault a lansat in Romania modelul electric Twizy, la pretul de 7.000 euro TVA inclus, la care se adauga chiria lunara a bateriei.

Twizy dispune in partea frontala de o trapa care acopera cablul de incarcare, iar masina se poate bransa la orice priză de 220 V. Bateria se incarca complet in 3 ore şi 30 de minute, anunta Mediafax.

"Speram ca Twizy sa isi creeze repede adepti in randul celor cu o mentalitate deschisa spre noi solutii de transport care sa faca fata aglomerarilor urbane, dar si celor interesati de aspectele ecologice si de economie", a precizat Thomas Dubruel, director general Renault Commercial Roumanie.

Dotarile standard de confort si siguranta includ airbag frontal, frane cu disc pe toate rotile sau imobilizator electronic codat, centuri de siguranta, sistem de dezaburire si pre-echipare audio, tapiterie rezistenta la apa, 2 torpedouri si 2 spatii de depozitare in spate.

Twizy este disponibil in doua variante: Twizy Urban 45, de la 7000 euro, si Twizy Urban 80, de la 7.700 euro, sumele incluzand TVA.

La aceste preturi se adauga chiria bateriei, de la 30 euro TVA inclus/ luna, pentru un rulaj de 2.500 km/an.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-