Published On: lun, Iun 9th, 2014

O explozie puternica a trezit un cartier intreg. Incendiu intr-un apartament din Obor

ExplozieDuminica, la miezul noptii, o explozie puternica a trezit din somn un cartier intreg din Braila. Explozia a avut loc intr-un apartament din cartierul Obor. Din primele precizari se pare ca in bucataria apartamentului s-a auzit o bubuitura iar incendiul a pornit in dormitor, acolo unde era propietarul. Doar o minune a facut ca acesta sa nu pateasca nimic. Vecinii s-au speriat cand au iesit pe casa scarii si au vazut fumul gros, apeland imediat numarul de urgenta 112.

Focul a fost stins de vecinii care au intrat in apartamentul unde a avut loc explozia pentru a-l salva pe locatar. Acestia au carat apara de la baie si au reusit intr-un final sa stinga focul. In dormitor a ars o saltea si un televizor. In locuinta afectata de incendiu se mai aflau o femeie si un copil, insa acestia au scapat doar cu sperietura.

explozie oborLa fata locului au sosit atat echipajele de la ISU cat si ambulanta si echipele de la Distrigaz. Pana in acest moment nu se stie cauza exacta a exploziei.

Proprietarul a lesinat imediat ce a fost scos din casa si a primit imediat ingrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul de Urgenta Braila insa barbatul a refuzat sa raman internat.

Pagubele materiale din apartament nu sunt foarte mari, efectul deflagratiei au fost un geam spart si o saltea arsa. Masinile care erau parcate in dreptul apartamentului au fost afectate, pe capota unuia dintre autoturisme cazand tencuiala.

In aceasta dimineata cercetarile au continuat dar nu se stie care a fost cauza deflagratiei. Intre bucatarie si dormitor se afla sufrageria care nu a avut nimic si asta in conditiile in care explozia a avut loc in bucatarie iar incendiul in dormitor. Pompierii continua cercetarile, pentru a stabili cauza incendiului, iar echipele de specialisti au verificat instalatia de gaz metan, insa nu au depistat  scurgeri de gaze pe scara, sau in apartamentul afectat.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-