Published On: joi, Iun 12th, 2014

O eleva din Braila a umilit Moscova: A luat Premiul I la Olimpiada Internationala de Limba Rusa

Share This
Tags

Anfisa Lazar2Anfisa Lazar, eleva in clasa a XI-a la Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" a facut parte din lotul olimpic care a reprezentat Romania la cea de-a XIII-a editie a Olimpiadei Internationale de Limba Rusa. Competitia s-a desfasurat la Institutul de Stat de Limba Rusa "Puskin", in capitala Federatiei Ruse, in perioada 6-11 iunie, unde au participat 216 elevi din 30 de tari.

Braileanca a obtinut Locul I la aceasta competitie internationala care se desfasoara o data la patru ani, fiind extrem de apreciata de organizatorii Olimpiadei. Anfisa Lazar a adus Brailei, multi ani la rand, locul I la Olimpiada Nationala de Limba Rusa.

Joi, 12 iunie, lotul national, format din 18 elevi, a fost invitat la Ambasada Romaniei la Moscova, unde tinerii olimpici au fost intampinati de ambasadorul Vasile Soare, care, alaturi de intreg corpul diplomatic, i-a felicitat pentru performantele obtinute.

Lotul olimpic a avut o prestatie extraordinara, apreciata chiar si de organizatori, obtinand 21 de premii, cele mai multe in randul echipelor nationale participante.

Comentarii

comentariu

About the Author

-