Published On: mar, Iun 10th, 2014

Nunta mare la Braila. Tort de 28 kg si peste 300 de invitati la cununia lui Banel

BANEL-3Banel Nicolita a facut in mai, anul trecut, cel mai important pas din viata sa. Acesta a spus un DA hotarat in fata primarului Municipiului Braila, Aurel Gabriel Simionescu, cel care a oficiat cununia civila a dintre el silogodnica sa Cristina Pisica. Cununia a avut loc la teatrul Maria Filotti, din Braila, acolo unde alaturi de miri au fost parintii Cristinei, mama fotbalistului, nasii, dar si apropiati ai celor doi si prieteni foarte buni.

Duminica, Cristina si Banel vor ajunge in fata altarului, intreg evenimentul avand loc in Braila, orasul natal al celor doi.

Banel Nicolita a declarat pentru ziarul Ring ca la eveniment vor participa aproximativ 300 de invitati, mai multi colegi de-ai sai de la Steaua, dar nu si tatal sau.

“Vor veni multi colegi de la Steaua, am invitat cei mai dragi prieteni. Mai exact, avem 283 de invitati confirmati. Am emotii mari, vreau sa iasa totul perfect. (…)Am avut o discutie cu tata in urma careia am ajuns de comun acord la concluzia ca este mai bine sa nu vina. Nu vrea sa o intalneasca pe mama si nici ea nu vrea sa-l vada. Este mai bine sa evitam un conflict intre ei chiar la nunta mea. Din pacate, nu am reusit sa-i impac nici cu aceasta ocazie. Tata este bucuros ca i-am luat casa si acum are un loc stabil”, a declarat fotbalistul pentru "Ring".

In ceea ce priveste ultimele detalii de la nunta, Banel a dezvalui faptul ca va avea aproximativ 300 de invitati si un tort de 28 de kg.

"Tortul este destul de mare, sa ajunga pentru 300 de persoane, are 28 de kilograme. Tot meniul este traditional romanesc, fara fite… Singura extravaganta, ca sa spun asa, este vitelul la protap care va fi pregatit in curtea restaurantului. Sunt foarte fericit ca am o familie frumoasa si Ii multumesc lui Dumnezeu”, a declarat, pentru “ring”, Banel Nicolita.

La nunta vor canta Andra, Adi Minune, Constantin Enceanu, precum si o parte din formatia lui Nicolae Botgros. Luna de miere va fi, de fapt, doar o saptamana, pe care cei doi o vor petrece in Romania.

Comentarii

comentariu

About the Author

-