Published On: lun, Iun 2nd, 2014

Nunta in secret in familia Basescu

ioana-basescu.jpeg-3Ioana Basescu si avocatul Radu Pricop s-au casatorit la Primaria din Azuga, duminica dimineata, iar la ceremonie au luat parte presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, parintii lui Radu Pricop si nasii celor doi Raluca si Dumitru Bucur.

Evenimentul a fost unul ferit de ochii publicului iar de la nunta Ioanei Basescu a lipsit chiar sora acesteia, Elena.

Chiar daca niciunul dintre cei doi nu are domiciliul stabil in Azuga, acestia au putut oficializa cununia civila acolo, dupa ce au depus in urma cu 15 zile o cerere prin care au solicitat acest lucru. Conform primarului din Azuga, Constantin Samson, fiecare dintre soti isi va pastra numele de familie.

Ioana Basescu, a fost ceruta in casatorie in 2013, de Craciun, de avocatul Radu Pricop, care provine dintr-o familie cunoscuta din Suceava, tatal acestuia fiind fostul senator PSD Radu Pricop.

Fiica cea mare a presedintelui a mai fost casatorita timp de trei ani cu Bodo, solistul formatiei Proconsul. Cei doi s-au casatorit in 2003, cununia civila fiind oficiata chiar de Traian Basescu, primar al Bucurestiului la acea vreme.

A doua relatie serioasa a Ioanei Basescu a fost cu un om de afaceri din domeniul divertismentului, de care s-a despartit la inceputul anului 2013, mai scrie presa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-