Published On: vin, Iun 13th, 2014

Nigerian depistat cu sedere ilegala in Braila

politiePolitistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari al judetului Braila, in cooperare cu lucratori din cadrul Politiei Municipiului Braila – Biroul de Proximitate au desfasurat, joi, 12 iunie, o actiune pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini, pe raza de competenta.

Cu aceasta ocazie, a  fost depistat cu sedere ilegala un cetatean din Nigeria, in varsta de 37 de ani, care, la expirarea dreptului de sedere, nu a parasit teritoriul Romaniei si nici nu a intreprins demersuri pentru prelungirea acestuia.

Avand in vedere cele constatate, cetateanul nigerian a fost sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 400 de lei, in conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul strainilor in Romania, cu modificarile si completarile ulterioare.

Totodata, acesta a fost indrumat sa se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrari al judetului Braila, cu toate documentele necesare, in vederea reglementarii dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei, intrucat are calitatea de membru de familie al unui cetatean roman. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-