Published On: mar, Iun 10th, 2014

Motorina din apa si suc, vanduta cu 3,5 lei. Braileni batuti si jefuiti, atunci cand doreau sa cumpere “motorina”

Share This
Tags

Motorina

Oamenii legii din judetul Calarasi au destructurat o retea care vindea apa amestecata cu suc si o infima cantitate de carburant drept motorina. Lichidul rezultat era vandut unor clienti creduli, printre care si multi braileni, pentru suma de 3,5 lei.

La sfarsitul saptamanii trecute, politistii au descins la locuintele unor persoane din comuna Dragalina, suspectate de savarsirea infractiunilor de talharie si inselaciune.

Ancheta a pornit de la reclamatia unui tanar, in varsta de 26 de ani, care a fost contactat telefonic de mai multe persoane din Dragalina, care i-au oferit 200 de litri de motorina, la un pret de 3,5 lei per litru. Crezand ca a dat lovitura vietii, barbatul a mers in localitatea calaraseana, unde a constatat ca se intentiona inselarea sa, vanzandu-i-se un ameste de apa, suc si foarte putina motorina. Atunci cand le-a atras atentia vanzatorilor despre "descoperirea sa", tanarul a fost amenintat si deposedat de o importanta suma de bani.

Multi braileni au cazut in aceeasi plasa. Anchetatorii spun ca brailenii erau racolati de pe site-urile de anunturi gratuite, iar dupa ce erau ademeniti cu preturile infime, acestia veneau in comuna Dragalina. Aici, in momentul efectuarii tranzactiei, victimele erau lovite si deposedate de bunuri, sustragandu-li-se chiar si banii din autoturisme.

Membrii retelei sunt cercetati in libertate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-