Published On: joi, Iun 26th, 2014

Moartea lui Ionut Cabat A IMPARTIT Braila in doua! “Jegosu de Cabat, un porc nesimtit”/”Ionut, ai murit ca un erou!”

Locul crimei Cabat

Moartea tanarului Ionut Cabat, in varsta de 22 de ani, ucis cu bestialitate de Iulian Craescu, alias "Neamtu", in scara blocului unde locuia, a impartit spatiul online in doua tabere care se infrunta agresiv, una sustinand ca "Neamtu" nu a avut de ales, fiind in legitima aparare, in timp ce cealalta crede ca Iulian nu trebuia sa recurga la acest gest, fiind socati de modul in care acesta si-a "macelarit" amicul.

Cert este faptul ca, in dimineata zilei de miercuri, in jurul orei 01.00, "Neamtu" l-a ucis pe Ionut, care venise la usa acestuia, inarmat cu un cutit. Cu doar cateva zile inainte, cei doi avusesera un conflict violent. Ionut Cabat a murit in urma unui puternic soc hemoragic, prezentand atat hemoragie interna, cat si externa. Unul dintre cei doi plamani ai tanarului si artera aorta au fost sectionate de lama cutitului. Iulian Craescu, alias "Neamtu", si-a lovit cu bestialitate prietenul, aplicandu-i peste zece lovituri de cutit, dintre care patru au cauzat rani extrem de adanci.

"Jegosu de Cabat nu il lasa in pace"/"Orice ar zice lumea ai murit ca un EROU"

Neamtu si CabatComentariile cunoscutilor celor doi tineri au curs pe site-urile de socializare, existand chiar si opinii care nu pot fi reproduse din cauza limbajului obscen si a instigarii la violenta.

Andries Florin Silviu: "Ce a vrut el sa demonstreze? Ca e baiat ? Uite unde la dus baietia. Ce a cautat a gasit..Si neamtu ala un sadic inteleg auto aparare da nu dai 10 lovituri de cutit printre care una in cap.Din partea mea ptr neamtu 30 de ani cu toate ca o sa faca maxim 8 9."

Lucian Valentin: "Legitima aparare este pana intr-un anumit punct…ce i-a facut nu se mau numeste asa."

Alexandra Laura Hoisan: "El saracu (n.r. Iulian "Neamtu") nu vroia sa se mai ceerte cu nimeni…si jegosu de cabat nu il lasa in pace..si a fost in defensa propie ca venise la el acasa….iti dai seama se da cu cutitul la tine ce faci…stai sa te uiti…e normal sa lupti pentru propria viata…in momentul acela de frica nu gandesti. (…) Am copilarit cu amn2 neamtu era un baiat simtit…mereu sa purtat frumos cu vecinii…pe cand cabat un porc nesimtit nu facea decat sa se bata cu toata lumea…a meritato cabat…ce a cautat a gasit…imi pare rau pentru neamtu….speram sa se elibereze nu merita…ca el nu e baiat rau….sunt sigura ca toata lumea e de acord cu mine…punetiva in locul lui…daca ar veni cineva la voi la usa cu un cutit in mana la unu noaptea si vrea sa bage cutitu in voi nu reactionati asa de frica…de frica iti pierzi mintile."

Aurelian Stanica: "Sa-i dea vreo 15 ani sa aiba timp de gandire daca a fost legitima aparare sau nu."

Deea Andreea: "Exista un dumnezeu si o sasi primeasca rasplata si ala …sa dea domnu toata viata sa stea in inchisoare ala ….dumnezeu sa te ierte Cabat Ionut….sa ai grija de tine acolo sus pe lumea cealalta ca pe lumea asta numai jigodi sunt."

Remus Snk: "El a cautato de ce sa dus la usa."

Cosmin Cretzu: "Dumnezeu sal ierte nu TREBUIE sa iasa asa kbat a reactionat la nervii neamt la fel asta nu trebuie sa se ajunga aici."

Marian Pny: "Neamtu a intrat nevinovat, nu il cunosc dar pacat de el…ce era sa faca sa stea sa il taie asta primu? El s-a dus cu cutitu peste neamtu, a cautato si a gasito."

Cosma Cosmin: "Dumnezeu sa iti ierte pacatele frate !!! Orice ar zice lumea ai murit ca un EROU !!"

Angy Angy: "Ce "erou"ma ca sa dus la usa la neamtzu cu cutitu,sa il omoare asta inseamna k ii erou,sia cautat moartea,trebuia sa lase semekria de om mare ce se vedea si sa stea în banca lui."

 

Vineri, la ora 12.00, Ionut Cabat, in varsta de 22 de ani, ucis miercuri, in jurul orei 01.00, de Iulian "Neamtu", un prieten de al sau, va fi condus pe ultimul drum de familie, prieteni si cunoscuti. Slujba religioasa va avea loc la Biserica "Sf. Antonie cel Mare" din cartierul Vidin, iar trupul neinsufletit va fi ingropat la Cimitirul "Sf. Mina".

Comentarii

comentariu

About the Author

-